Meyer&Friends | Rødding Sognekirke

Dato Tirsdag d. 12. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:15
Sted Rødding Kirkevej 2, 6630 Rødding
Meyer&Friends

Meyer&Friends fortolker sange af de største danske kunstnere.

Sangene er særligt udvalgte i tema og stemning til kirkerummet og fortolket med respekt for originalen på en måde, som man kender det fra TV-programmet "Toppen af Poppen".

Musikerne er professionelle og sammenspillede - og kender hinanden fra studietiden i Aarhus. Alle 3 musikere er erfarne og kendt fra flere andre ensembler.

Trioen ledes af Lasse Meyer Sørensen, der til daglig er organist ved Gram og Fole kirker i Sønderjylland.

Sangene der fortolkes er på dansk, og det er sange af store kunstnere som: Lars Lilholt, Sebastian, Rugsted&Kreutzfeld, Kim Larsen, BacktoBack, Anders Blichfeldt, Alberte, Sko&Torp og mange andre... der er rig mulighed for at synge med - men også til at få en eftertænksom stund i kirkerummet, og lytte til de gode tekster - som står tydeligere frem i de akoustiske versioner i kirkerummet.