Menighedsmøde i kultursalen | Rødding Sognekirke

Dato Torsdag d. 8. september 2022, kl. 18:00
Menighedsmøde i kultursalen

Hvad er et menighedsmøde?

Menighedsrådet indkalder en gang om året til et menighedsmøde, hvor rådet redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget. Menighedsrådet aflægger beretning om kirkens virke i det forløbne år og orienterer om det planlagte i det kommende år.

I År får vi besøg af MAF

Mission Aviation Fellowship

verdens største humanitære flyselskab

Mission Aviation Fellowship (MAF) er en  tværkirkelig organisation, som hjælper nødhjælpsorganisationer, lokale kirker og hospitaler med flytransport og logistik.

MAF regnes for at være verdens største humanitære flyselskab, da vi flyver til flere destinationer end nogen anden operatør.

Mere end 1 millard mennesker i verden kan ikke få basal sundhedshjælp, gå i skole eller lære det kristne budskab at kende.

De bor simpelthen så isoleret fra resten af verden, at det er umuligt for dem selv at opsøge den hjælp, de har brug for.

I MAF arbejder vi på, at mennesker, uanset hvor de bor, kan blive mødt i deres livsnødvendige behov og mærke Guds kærlighed til dem.

Det gør vi ved at flyve ud til de mest isolerede egne af verden. Det er ofte den eneste måde, hvorpå mennesker kan få hjælp i rette tid.