Udgivet man d. 19. aug 2019, kl. 11:24

Fredag d. 23. august kl. 15.15 er der opstart efter ferien. Koret er for alle lyse stemmer fra 5. kl. og opefter. Der er også dygtige sangere i koret, der går i gymnasiet. Der øves hver fredag (undtagen i skoleferierne) fra kl. 15.15-16.30. Det foregår i konfirmandlokalet, Søndergyden 10, Rødding. Nye og gamle sangere er velkomne.

Koret øver salmerne til søndagenes gudstjenester. Formålet er desuden at udvikle sangerne til at blive dygtige og hver gang få lov at mærke glæden ved at synge. Der øves med og uden noder. Mange kompetencer opøves - også til koncerter.

Koret er ”ansat” til at synge ved søndagenes gudstjenester (der gives honorar for medvirken). Derudover synger koret ved dets egne koncerter og særlige anledninger i kirken. Koret deltager hvert år i Adventsstævne i Ribe Domkirke sammen med andre kor, ligesom koret deltager i større landsdækkende korstævner, hvor vi også dygtiggør os.

Det er gratis at synge i koret, men man skal selv sørge for sort t-shirt til søndagens gudstjenester og helt sort tøj til større optrædener, såsom koncerter.

Korets faste korleder Melanie Skriver holder en kort orlov fra august til oktober, og koret ledes derfor i denne periode af organist Janne Roager

Kategorier Nyheder