Udgivet man d. 11. mar 2019, kl. 11:00

Babysalmesang er et gratis, musikalsk tilbud, for babyer mellem 2 og 10 måneder.

Med fokus på udvikling af barnets sanser og følelsesliv vil vi styrke børnenes musikalitet og sangglæde. Vi skal synge og nynne, både salmer og børnesange, men det er ikke en forudsætning, at du kan synge eller kender sangene. Vi vil puste sæbebobler, lege med farvestrålende tørklæder, bolde, rasleæg og meget andet.

Der er mulighed for at amme, made og pusle undervejs.

Jeg vil guide jer gennem timen og vi vil få selskab af vores organist, som vil fylde kirkerummet med dejlige toner.

Alle er velkomne. Dog er det efter først til mølle princippet, da vi har plads til ti babyer.

Hvis du har lyst til at være med, så tilmeld dig ved at skrive til mig på thone3@msn.com eller på mobil 28733746.

Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Vi ses i Sognekirken den 24/1 kl. 10.00 til sang, leg og hygge i 45 minutter, efterfulgt af snak over en kop kaffe eller te.

Medbring et liggeunderlag og et tæppe.

Jeg glæder mig til at se jer.

Vinter hilsner fra
Mette Thonesen